prepare bajuu for nb baby

Salam. Hai nak tnyaa... For mommies yang dah selamat melahirkan baru² ni boleh share tak pack baju for baby mcm mana je? Sbb ada dgar skrg baby pkai baju hosp bagi je then dah discharged baru pakaikan baju yg kita bawak.. Betol ke? Boleh share day 1 till day3 discharged kalau takda pape problem. Thanks in advance ?

2 Balas

Sblm masuk labor nurse mmg akan minta prepare baju ngan pampers utk baby. Tp xpakai pun sebab dapat kat ibu lps kat ward baby mmg pakai baju hospital. Nak balik baru tukar pakai baju yg kita bawa tu. Tapi standby je la. Xde masalah pun.

5y ago

Nak selamat prepare jela kan. Hehe. Alright thank you mommy☺️ 😚

sy dl ms mlhrkn bby... smua bnda sy sedia kan sndiri.. dr baju, lampin, pempes n smua 2 msti lengkap... cz sm kita msk ke bilik penilaian sblm msk ke lebouroom nurse akn tnya ada bw brg baby... stahu sy dorg xsediakan

5y ago

Alright thank you mommy 😊😚