Share pengalaman

Hi mommies, siapa ada pengalaman bersalin balik kampung (which is kena naik flight)? Hujung bulan 1 tahun depan saya nak balik sarawak dah sebab planning nak bersalin dkt hospital sana & berpantang rumah mak. Biasa lepas kita inform current nurse sekarang, then bila dah balik kampung macam mana nak inform nurse kd sana pulak ya kita sambung check up dekat situ pulak sampai bersalin? ##ingintahu #helpme

1 Balas

bagitau je nurse sini lepas tu pergi check up dgn nurse sana

5mo ago

ya . dapatkan tarikh appt KK sini yang next / sampai sana call KK sana untuk tumpang appt sampai beranak . then dah beranak kena inform KK daily checkup