lepas susu ibu

salam hai.. nak tanya pengalamn ibu2 disini.. mcm mna nk lepaskn susu ibu lpas ank dh 2 tahun ye.ank sy nk msuk 2 tahun tp msih lg kuat mengempeng.

17 Balas

My son dah 3y 4m. Masih lagi breastfeed. Redha saja selagi dia nak. Nanti berhenti sendiri lah tu. Apa tips pon tak jalan

5y ago

Sama mcm saya.. Smp 3thn lbh xnak.. Letak ranting bakawali yg pahit tu pun still nyusu.. Last2 bila dia minta nak ngempeng, buat hati kering,. G bancuh susu botol bagi... Setiap kali dia minta buat mcam tu.. Smpai dia xminta dah..