38w3d

Salam hai mummy semua,saya nak tanya ni,saya preggy yg ke2,yg sulong saya takda tanda2 bersalin sampai la kena serah diri cezer terus 41w,yang ke2 ni saya dah rasa tanda2 sakit kat ari-ari macam segugut tapi tak kuat sakit dia,Adakah ni tanda2 nak dekat bersalin? Saya harap saya bersalin normal.

1 Balas

dah brapa weeks sist..bleh jdi tnda jga tu..lagi2 akhir trimister..sbab stiap mommy lain2 tnda2 nak brsalin