Boleh kongsi pengalaman ibu2.. anak ke3 tanda2 mahu dekat bersalin.. Mcm mana ya.?

Hai mummy smua.. Boleh share pengalaman tanda2 bersalin normal ank ke3.. Sebab anak pertama saya bedah kerna songsang.. Dan ank ke2 pula normal tp kena paksa masuk belon untk buka cm kerna lebih dari jangkaan.. Anak ke3 ni blm pernah ada pengalaman rasa klu ada tanda2 baby mw kluar sndiri.. Skrng ni rasa sakit bhgian bawa perut tp x mengeras..

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini sbb sy pn czer pd 34minggu...mg dpmudahkan segala urusan puan..aamiin

3y ago

oh yeke..hehehe . alhamdulillah..tahniah puan..mg puan dan ank sntiasa sht hndaknye..aamiin..mg jd ank yg soleh/solehah buat ibu ayah..Allahuma aamiin😉✌