sakit pinggang ?

Salam, hai mommy's.. nak tnya mcm mna kita nk hilangkan sakit pinggang ni ya. ?? nak menangiss dia pnya sakit. pregnant first bby. 7month

25 Balas

Wsalam..sy tiap2 mlm skit pinggang...maa sy bgtau itu simptom biasa org ngandung. Cma sblum tido sy mntak.suami gsok2 dlu..nk urut x boleh..n bila tido sy mengiring n letak bntal kt belakang...alhamdulillah lega skit..apa pun hr2 mmg hadap skit pnggang. Org kta inilah nikmat ngandung😊 hrap sis bersabar ya😊😊

5y ago

Tu la kan. Ramai y ckp x blh ngurut. Nk sapu minyk pns pom xley . Tahan mcm nie jela sakit