Tak nak susu botol

As salam hai ibu 2 semua...nk minta pendapat atau cdagn...anak sy berusia 3bulan..sy ade mslah sedikit...mcm mane cara senng nk bg anak botol ss...sebb lg 2mgg sy nk keje...ade org kata..ms dlam pantang kene bg...sy da try bg..lepas tu bedung ms nk bg ss..sy try juga..bg mgiring atau tinggi kak batal semua sy da bg..tukur botol pun sudah..dari botol murh sampaii botol mahal semua daa..stiap kali letak punting botol dlam mulut dia..dia mgamuk dan mlalak..nk kata kuat mgempeng xjuga..sebb dia isap ss..terus lepaskan sendri..org kata suh org xkenal bg ss...sama je mgamuk...sy buntu sgt...sape2 ade cdgn or pendpt...tolong ye...sy still nk keje..terima kasih☺️☺️

2 Balas

Sy alami ni msa mula msuk kerja dulu umur ank 3bln, ank lngsung xnk botol sbb mmg breastfeed dr lahir. & yg mmg pump susu utk stock dia dkt rumah, pngasuh trpaksa beri guna sudu @ cup feeding.. Umur 4bln lebih bru nak guna botol, tu pun msa tidur sja.. Kira nya tiap kli lapar nk susu bby kena tido dulu bru susu 😅

4y ago

🤣🤣 macam2 ragam budak kecik ni tau...xpe laa asalkn dia nk gakk minum ss...

Sabo la kakak ku.m ujian