??

As salam hai ibu2 semua...sy ade sedikit luahan..xtau nk buat mcm mane..sy ade anak berumur 3bulan..tp ssh nk isap botol ss..mcm2 cara sy da cube..mcm2 botol or puting sy da tukar tp still mcm 2 gak..sy nk keje lg 2mgg..mcm mane ye..ade org kata try ms dlam pantang..sy da buat tp still sama..tiap2 hari saya bg botol ss..ade kata kene bendung ..sy buat gakk..kalo bg ms mnangis mungkin akan tsedak...nk kata dia mgempeng xjuga..biasa je..stiap kali letak puting kat dalm mulut dia mgamuk mcm kene pukul..tiap2 hari..dan stiap kali sy bg botol ss..dia akn mgamuk atau mnangis..sy da buntu...sampai sy tpikir kene bhenti keje..ape ptt sy buat ye..tp sampaii skang sy still xgive up..bg botol ss mcm biasa..sape2 penah mcm sy..minta bg pendapt ye..terima kasih☺️☺️?

2 Balas

Sis, minta suami or org lain yg pgang botol tu pd baby n sis pergi jauh sket sbb deria baby bole tahu ibunya ada berdekatan n akn refuse susu dlm botol

4y ago

Da sis...semua daa try...siap sy tinggal kat husband n pengasuh...benda sama juga...

Susah jg ncm tu...dh try botol avent puting natural?