Popo baby

Salam hai boleh saya tahu anak saya full bf masok ni 3 hari tak berak normal ke ye? Before ni sekali shari berak ,

6 Balas

Saya.pnh share ttg ni.tahun.lepas d.wall.saya. Sis.leh.try.klik.link yg sy.share.kn.ni 😉✌ Jika ank tiada genjala mcm.kembung...nangis.. meragam tgh mlm.ms.tdo..dan bby gelisah..means ia ok n.normal jika full bf tidak mmbuang utk beberp hari..hrp apa sy share ni dpt mmbntu sis.. 😉✌tp jika sis risau..sis blh pergi.ke.klnik brjumpa dgn pakar pead.. https://community.theasianparent.com/q/saya-nak-sharing-info-pada-mommies2-yg-mcm-saya-kekdg-risau-ttg-ank-x-membuang/998208?d=android&ct=q&share=true

Klu full bf..10hari tak berak br bawa o hosp..kna juga pantau klu perut bb keras dan tdk blh tido, merengek saja kna bg ubat utk buang najis..

nurse saya cakap kadang2 sebab stress, saya tak pasti cuba tanya doctor nanti

Klau fully bf smpai 7hari xyak masih normal slagi bby aktif

Normal kalau fully bf

Normal kalau full bf