baby 2m full bf berak 2 atau 3 kli shari normal ke sbb sblom ni warna kuning harini jadi warna hijau

mohon pencerahan ibu2 yg ade pengalaman

baby 2m full bf berak 2 atau 3 kli shari normal ke sbb sblom ni warna kuning harini jadi warna hijau
1 Balas

selalunya kalau najis hijau bole jadi sbb dia tak dpt hindmilk. tiap kali myusu, awak kena pastikan dia myusu sblah breast lama. n bole jadi juga sbb awak makan sayur hijau. antara dua tuh je. kalau berak 2-3kali tapi najis normal, tak cirit, normal . anak saya dulu pun kuat berak.

2mo ago

dia berak 2kli shri ouh saya mkn sayur jgk tak cirit sbb ade hampas tq ye