Baby tak berak

Bby sy bru 3 bln , bf + formula , dia tak berak 3 hari , normal ke ? Ni frst time dia tak berak , dulu hari2 berak even skli shari .. boleh bntu sy mommy2 ? Risauuu

3 Balas

Sama anak saya sejak nak masuk 3bulan sampai sekarang 3bulan lebih dia berak 2hari sekali selalu sehari sekali kdg kalau 2hari tak berak dia berak esok tu 2kali terus tp habis kena seluar baju 😅 saya pon risau

rasanya normal, selagi dia ada kentut and takda merengek should be okay. tp awak urut la sikit peyutt dia tuu buat i love u ke urut bulatan ke urut tapak kaki hehe

Normal. Nanti sekali poop tu poonami terus