Susu formula

Hai mummy smua . Saya nk tahu . Saya first mom . Baby saya full fm . Mnum susu dupro . Dia tak berak hari2 . Kira harini dia berak . Esok tu tak berak . Lepastu berak plk . Kira shari berak shari tak berak . Normal ka ? Baby saya nk msok 3 bulan . Tq yg sudi jawab . Just nk tahu 🥲#seriusnanya

2 Balas

hi sis sama dgn ank saya minum susu dupro dan bru nk msuk 3 bulan . baby kurang berak tu normal ya sis kalau selang sehari je tak berak , ank saya pun 2 hari skali baru berak . fully fm mmg mcmtu 😊

10mo ago

eya sis normal tu , aslkan perut dia tak kembung dan tak keras

eya sis normal , aslkan perut dia tak kembung dan tak keras .