wali

Salam fmily saya di sabah tapi saya tgl di semenjung, dsebabkn saya sudah 7 bulan lebih , saya tak dibenarkan naik kpl terbang. Skrg saya perlu nikah secepat mgkin. Boleh ka saya guna wali hakim atau ada prosedur lain. Mak ayah susah nak beri kputsan tap masa berjalan.

3 Balas

Nikah time pregnant,status anak tetap sama tak boleh tukar & tak boleh di bin/binti dgn suami yg bakal dikahwini 😊 *** Post lama rupanya 🤭 harap masalah dah selesai

Kenapa nak kena nikah cepat2? Lepas bersalin pun boleh nikah. Nikah sekarang, anak tetap tak boleh bin/binti suami tu

Awak mcm mne ye ? Dah nikah ke ? Lps bersalin bru nikah ke atau sebelom bersalin ..