Pregnancy

Aslm hai , sy nk tnye haritu sya ada chek upt 17hh slps tuh period dalam 18hb tapi dalam dua hri shja, slps tuh keluar berwarna coklat dlm sehri dua, dan hri ini 23hb sy chek upt double line , adakah sy pregnant?

1 Balas

kemungkinan blh jd sis, sbb sllnya kuar darah spotting..skrg hati2, nt check lg..

2y ago

ha mungkin pregnant, sbb double line. lg pun spotting sll dlm masa 2 hari sj..nt dlm masa terdekat sis try cek lg..