Tidak pasti period atau hamil

Hi,baru2 ini sy ada chek Upt -N sy dh lewat period 3M,saya ada bersama n suami baru2 ini tp slepas bersama ada kua darah coklat cair..sy tidak pasti adakah itu darah period atau tidak,sbb jarang2 kua (on off)..jd sy tak pasti apa..siapa pernah jd blh kongsi dgn saya..

5 Balas

Kalau upt negatif maknanya tak pregnant lah. Hormon kacau tu. 3month tak period tak risau ke? Jumpalah doktor. Lagi2 tengah usaha nak pregnant. Hormon kena jaga

Try check upt lagi sekali guna first urine awal pagi. Kalau masih negatif, mungkin masalah hormon. Try consult dengan dr kalau risau 😊

nak tahu pregnant or tak awak kena la cuba check upt

Jumpa pakar kalau berlanjutan

hormon kacau kot