UPT +VE SEMULA

salam dan hye semua.. 27/6 haritu sy gugur,31/8 sy cek upt +ve.. upt dip n tell tu sy test ptg smlm,klau ikot progression upt tu makin terang so bkn hormon HCG y lps la kan? 1 lagi,kalau betul pregnant,takpe ke? sb dalam mase 2 bln sy pregnant semula..

UPT +VE SEMULA
8 Balas

Tahniah sis. Pregnant dah tu. Macam saya lepas gugur tak sempat period dah pregnant semula. Tapi sis kena banyakkan rehat & jangan buat kerja sangat. Dah ada history gugur. Saya bila dapat tau pregnant semula, memang terus jump dr sebab ada history gugur. Lagi lah jarak dekat sangat. And ada pulak spotting masa tu. Dr terus bekalkan duphaston.

1y ago

alhamdulillah... baik sis,terima kasih sis🥰

confirm dh tu awak pregnant. jaga kesihatan. continue makan asid folid. selagi xde spotting/bleeding inn shaa allah kandungan awak baik2 sahaja.

1y ago

alhamdulillah... lega dpt jawapan,terima kasih ye sis🥰

sy gugur bulan 30/12 sy pregnant balik dlm bulan 1 check upt naik double line skg Alhamdulillah dah 35w☺️

1y ago

wah,lagi berapa minggu je nk bersalin.. semoga dpermudahkan semua nt ye sis,terima kasih sis🥰

Alhamdulillah,tahniah sis…seronoknya.. Sy skrg tengah berjuang utk dapat 2 line..

1y ago

terima kasih sis🥰

Ok je sis. Tkda masalah pon. Sy gugur bln 6, bln 7 dh gndung semula

1y ago

baik sis,terima kasih sis🥰

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Doakn sy juga yer

1y ago

insyaaALLAH sis,semoga ade rezeki sis dan husb juga ye

alhamdulillah...rezeki, jge elok2...

1y ago

alhamdulillah,terima kasih sis🥰

confirm mmg pregnant tu

1y ago

alhamdulillah.. terima kasih sis🥰