tanya

Salam dan haii...cuma nk tnya normal ke ye kandungan dh masok 32week..ttiba rasa sakit di bahagian kemaluan di tulang bibir sebelah kiri? nk bejalan sakit yaa amat..kenapa ye..ank dh nk masok 4 org baru petama kali rasa mcm ni..ade yg rasa yg sama mcm sy x?tq

1 Balas

Sama...nak Tau jugak sebab susah nak jalan.terkankang jalan sebab sakit

5y ago

Tulah...kalau gi pasar tu tuhan je Tau jalan cover sakit celah kankang tu