Baru Terjadi, Nak tahu

Salam dan hai semua.. Dalam gambar ni, Seperti ketulan tapi kecil je dan ianya Keluar sewaktu saya buang air kecil jam 7pm tadi... Last sy buang air kecil pagi tadi waktu mandi pagi.. Kat seluar dalam pun ada macam kesan darah dan lendir sikit (tak nampak warna sgt sbb spender warna hitam) Hari ni hari ke19 dari tarikh first period.. Saya regular period 28hari.. Sekarang saya terasa sakit dibahagian pinggang sebelah kanan.. ibu² agak agak ape ye..? saya keliru sgt... dah cerita kat suami, suami minta minum air masak banyak je.. :')

Baru Terjadi, Nak tahu
2 Balas

Sis better g hospital secepat yg mgkin.. Sblum saya keguguran saya pun ada kluar drah mcm nie n skit bgian perut belah kanan.. Semoga kndugan sis baik2 jer..

4y ago

Allahu.. seramnyaa ..Terima kasih sis :')

Better g klnik or hsptl chck..

4y ago

Sm2 😉