risau

Hi semua .. Hari ni rasa mcm tak sedap badan sgt .. lately ni perut saya asyik rasa mcm tak best . Mcm cramp , mcm angin pun ada . Pinggang sebelah kiri sakit sampailah ke betis bisa2 .. Rasa perut mcm senak .. Minum air masam2 baru hilang .. Dan tadi baru kejap ni saya buang air kecil , ada keputihan keluar dan darah sikit .. Btw saya lewat period dah 71 hari .. Saya mengharapkan suami je bawa ke klinik sbb saya tak bekerja .. Duit pun kat dia . Bila saya nak buat upt , dia kata tak payah hmm ? Agak2 apa ye tak kena dgn saya ?

1 Balas

Nak kena cek upt jg sis.. Mnta husband belikan kat watsons. Rm5 sahaja