Spotting di awal kehamilan. Normal ke?

Salam buat semua ibu2 Sy baru disahkan mengandung jumaat lalu dgn usia kandungan 4 minggu (17 feb). Sy baru first time. Selama 8 tahun lebih menanti. Jadi sy nak tanye. Adakah normal sy ade spot darah pada waktu tertentu.. tp bukan darah fresh.. lebih kepada coklat2 jer. Jika ia normal, berapa lama sepatutnya?

2 Balas

Lain org lain juga bdan bakal2 ibu sis,xsma.Sis kna tnya dkt klinik berdekatan/klinik swasta psal spotting sis,risau apa2 jd dkt kandungan.Kita msti alert&lbeh peka.Smoga sis sehat2 🫶🏻❤️

Sy pun ada spotting coklat.3hari keluar.doc bg Duphaston smpai 11weeks and suruh bedrest..now dah tkde spotting.hope tak ada ape2 la.risau jgk..sy menanti 4tahun 🤲🏻

1y ago

Alhamdulillah.. semoga dipermudahkan segala urusan sis juga..