Darah pada awal kehamilan

Sy nak tanya.. Normal tak keluar darah pada awal kehamilan?? Kandungan sy baru 4 minggu.

2 Balas

sy pernah, 1st time keluar 4minggu, darah coklat msa dkt waktu period sy..sy risau then pergi kecemasan..doc check & alhmdlh tu darah lama period je..lps 10hari dia berhenti..msuk 8mnggu dtg lg..kali ni sy pantau darah coklat sikit atau byk then sy byk baring..xbuat langsung kerja rumah..rehat je..then alhmdlh 7hari dia brhenti..msuk 12minggu ke atas dh xde..sy ad kwn yg mmg jns keluar darah masa preggy..doc tak sure sb apa tp kandungan sihat & selamat dh brsalin..now pregnant ank ke2 pun sama..agakny dia jenis mcm tu..tiap kali preggy keluar darah mcm period..tgk pada org jgk..yg penting pantau jgn ada darah banyak atau sakit2 mcm senggugut..sb senggugut tu tanda tak elok..semoga sis sihat..amin

darah banyk ke sikit? keluar darah x normal