Keluar lendir beserta darah usia 8 minggu adakah normal?Mula2 kluar coklat2 ,

Keluar lendir beserta darah usia 8 minggu adakah normal?Mula2 kluar lendir2 coklat ,lepastu keesokkannya darah lendir fresh..

5 Balas

sis, sila ke hospital terdekat terus di bhgn emergency wad bersalin ye. pergi ke kaunter dan mereka akan suruh sis ke EPAU untuk pemeriksaan lanjut. usually akan buat pap smear utk detect punca bleeding dan akan diberi ubat kuat rahim. better terus ke emergency hospital secepatnya.

Sudah semestinya tak normal sis. Dah pernah pergi klinik/hospital? Kalau belum sila pergi dengan segera Kalau dah pergi klinik, ikut sahaja nasihat doktor. Banyakkan bedrest. Nanti pergi check up untuk next appointment.

3mo ago

tp sy g kk dktor tu ckap normal. darah penempelan.. hmm risau ni.. mane betul..

Sebarang spotting ke bleeding ke time pregnant mmg tak normal ye. Jgan normalize kan benda tu normal. Trus jumpa doctor je kalau ade spotting or bleeding.

Sis macam mana? Okay ke kandungan? Sebab saya alami benda sama

8mo ago

kadang sikit, kadang banyak tp tak sebanyak darah period normal..

Tak normal . Sila pergi hspital terus