Confirm pregnant?

Salam buat semua ibu ibu dan bakal ibu. Kalau macam ni, confirm ke pregnant? Saya stress sgt sbb smlm saya jumpa doktor. Doktor kata nak confirm pregnant kena buat urine test. Lepastu bila dah buat..double tapi samar. Doc kata takut fake pregnancy smpai cakap boleh gugur time ni. Balik klinik terus down. Saya dah lewat 9 hari period. Kalau ikut kan harini dah masuk 6w3d.

Confirm pregnant?
13 Balas

InsyaAllah ade tu… doctor mmg mcm tu mcm xde benda lain nak ckap. Tak habis2 gugur2 je dlam otak diorng… Atleast bagi la chance kat ibu2 pregnant ni tak buat orng lagi down and stress je…