When Will milk out from breast ?

Salam, for breastfeeding , susu auto kluar time baby kluar atau susu akan kluar sndiri bile weeks 30 and ups?

1 Balas

ikut bdan sis, mcm sy 14weeks dh keluar susu sikit2.. ade stgah org lepas brsalin pun x keluar lagi susu, kena berurut dlu, kdg2 puting trsumbat..huhu.. apa pun utk sis, sy cdgkn kerapkan cuci nipples ya dgn air suam selalu.. moga x trsumbat dan susu lancar keluar bila bby dh keluar nnti.. 😘😘😘

3y ago

Baik sis, terima kasih bnyk2.