Berat badan tak naik

Salam semua, saya nak tanya ada tak sesiapa yang macam saya sepanjang pregnant berat badan tak naik langsung? Sekarang dah trimester 3. Masa awal pregnant pun memang saya overweight, 72kg. Tapi baby dalam perut sihat dan berat mencukupi. Normal ke macamni, sebab selalu check up doktor kk takde cakap apa apa. #firstmom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

normal je .. Sye dari trimester 1 62kg Smpai trimester 3 sekrng still 62kg 😅.. baby okey..

9mo ago

Sy xde gdm, tp tulahh bila berat tiap minggu naik byk kena monitor bp, next week minum air gula lg🥴

normal