Breech Baby 28 Weeks

Salam , boleh tak ibu2 share pengalaman baby songsang 28weeks? Tadi checkup doktor, and doktor kata semua normal. Saya dimaklumkan doktor baby dlm keadaan songsang, tp dia kata tak perlu risau sebab dia masih boleh berpusing hingga ke kedudukan normal.. Saya risau sgt sejak balik checkup pagi tadi.. Bole ibu2 share tips untuk baby sonsang? @ baby akan berpusing tak sebelum due date? Tq all ?

1 Balas

Boleh sis in shaa Allah. Sbb awal lagi. Banyakkan bersujud lama2.

4y ago

Sama2 😁