Anak 2 tahun susah berak

Salam, boleh ibu2 yang tahu macam mana nak bagi anak senang berak? Anak saya mmg sngt susah nk makan buah and minum air ikut mood dia. Ada cara lain ke? 😭😞

2 Balas

bgi mkn sayur. buah tu potong ikut bentuk2. minum air tu selalu nya mmg kena paksa. ltk kn dlm botol, suruh die pilih botol yg dia suka. nnti die minum dkt situ je.

sy guna trub balm je sis.. sapu dekat perut buat urutan i love u.. lepas tu sapu sikit kat tapak kaki 😊