Miss V

Salam. Baru beberapa hari sy sedar terdapat mcm isi daging di dalam faraj sy tetapi tidak sakit. Sy dpt lihat isi tu bila tgok melalui cermin. Sy bru je melahirkan anak 2 bulan lebih. Ada sesiapa pernah mengalaminya??

2 Balas

Sy pernah alami.. sy ke klinik, doc bg 2pilihan.. nk mereka potong atau tunggu isi tu mati n tcabut sendri.. sy pilih tunggu.. dah 5bulan lps bsalin baru isi tu hilang sendri..

sy try up status ni ea puan..jika ada yg mmpunyai pnglmn mcm puan hrp blh dshare dgn puan .