isi lebih ke ape?

salam mommies..saya nk tnya.. sy bru mengandung ank ke 2 .. adakah normal jika kita angkat berat, then time mandi bila cuci miss v tu.. ada isi mcm tersebul ..tak sakit xde darah... adakah itu normal atau kene jumpa bidan mengurut atau dokter?

7 Balas

ta pasti laa pulak takutnya prolapse tu, dh kata tersemboi tang tu kan jumpa la doc tgk kejadian apakah yang berlaku di situ tapi bunyi mcm prolapse

ermm..rahim jatuh kot sis. jgn angkat berat2 sis.bhye utk sis n bby .

Maaf bertanya sis, rasa tersembul tu kat laluan miss v kah?

Seeloknya jumpa pakar lah sis... Bahaya..

jumpa doc sis. takut tu rahim jatuh.

ohh yeke .. bahaya tak sis?

Sis dah jumpa pakar ke