baby kurang menyusu malam

Salam. Baby sy 2 bulan lebih. Nak tanya baby sy kurang menyusu bila malam. Asyik tidur je. Bila kejut setiap 2jam pun dia bangun hisap sekejap lepastu dia tidur balik. Kadang2 mulut je gerak tp gerak slow mcm tk hisap pun. Bangun tgh mlm pun sekali je Ada effect tk susu drop ke apa? Sy Tk pump sebab sy surirumah so sy df je.

1 Balas

cube kejut 2@3jam skli bg dia bf jga..Paksa..Mcm sye jga sbulan lbh smpai kdg2 meleleh..Tpi try je bg..Sb mlm2 nie tinggi susu pnghasilannya tu jdi bnyk..Sye stkt nie df jew xpump sb hw jga..