Warna najis susu S26 Pink

Haii mommy's... Anak sy 3 bulan minum susu S26 pink, sy nk tnya bahaya x najis anak warna hijau.. sebelum2 nie najis warna kuning cuma 2,3 hari najis warna hijau.. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

2 Balas

normal. anak sy nak masuk 3bln minum s26 gold najis hijau gelap campur kuning, sbb sy campur susu ibu. membuang 3@4 hari sekali

normal sis kalau minum susu fm najis warna hijau pekat + kuning kalau campur ngn bf

1y ago

ouhh, okayy2.. tq🤗