Najis warna hijau kuning

Hi mommies, anak sy umur sebulan. Pagi tadi anak sy berak najis warna hijau kuning. Sy bagi anak susu formula & susu badan. Baru sekali diaa berak warna macamtu. Kenapa ye ? Normal ke ? Risau

2 Balas

Hijau lumut ke ? Slalunya kalau susu formula tinggi zat besi normal najis hijau and baby tak meragam..klu dia meragam tu mungkin dia sakit perut.. Klu sis ragu2 boleh tanya nurse..

Klau berak buang air besar warna hijau.. Tanda anak sakit perut.. Kemungkinan anak sis kembung.. Cuba sapu ubat kat perut dia..