NAJIS WARNA HIJAU NORMAL KE

Pakai susu s26 najis baby warna hijau normal ke ? Dari nb pakai susu dutch baby najis warna mustard tapi berat xnaik . Baru pakai susu s26 dalam seminggu . Minum susu banyak , tapi tulah najis warna hijau mcm ni dan berat 2-3 hari sekali . Normal ke ? Baby 4bulan #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

NAJIS WARNA HIJAU NORMAL
KE
3 Balas

Sama kes dengan baby saya. Waktu nb hingga 3 bulan baby sy minum susu Frisolac. Tpi tumbuhbesaran baby tak byk naik jd sy tukar susu ke enfalac. Terus najis baby btukar jd lembut dan warna sma dlm gmbr. Hijau lumut. Risau juga bila tengok najis baby btukar ni. Tupanya kandungan iron dalam susu enfalac tinggi. Sebab tu najisnya jd hijau lumut. Dan berak bukan kerap sgt. Klu kerap sgt, mcm cirit birit, mmg ada masalah la.

slalunya ikut pd minuman susu anak. mcm saya minum susu similac warna njis sbiji mcm ni, tukar ducthbaby wrna kuningggg

12mo ago

same.. minum similac dri baby. lately mcm ni

Boleh refer stool chart ni