salam akk2 semua... normal ke alahan dgn semua mknn.. masuk kluar masuk keluar... baru 2bulan kandungan... makin sekeping dah... 46kg tggi 167.. huyung hayang..... huhu

2 Balas

msih bru lg mmg alahan truk . nt da ilang alaham tu sis . sy dlu pon alahan truk xbole msk juga mst munth . klau msk pon xbole mkn mknn tu . tpi trpkse msk sbb ad ank kecik 2org . Alhamdulillah janin makin besa alahan tu pon ilang . sy mkn bnd yg rse bole d mkn je mcm biskut kering ke roti ke . berat trun mse tu tpi still gagah kn dri cube mkn sikit2 nasi tpi lauk pon jenis kering2 mcm mknn org pntg . nasi dgn ayam goreng je . nasi dgn serunding daging ke lalu la sikit mkn . klau rse nk munth sy munth je sbb klau xmunth lg loya kt tekak tu xnk ilang . lps munth bru lega . uhuhu doc kata kt sy jgn risau . munth tu petnde janin awk brkembg dgn baik . Alhamdulillah skrg sy da 33week

5y ago

ye same2

Normal sis. Sis makan sikit2 pon takpe janji kerap. Jgn tak makan langsung tau. Cuba sikit2. Kalau takleh makan nasi, makan mee ke bihun ke roti ke. Nanti okay la alahan tu.

5y ago

Cuba la dulu mana tau ok. Bagus jugak kalau sembelit.