minum nescafe

salam. kandungan saya skrg dah masuk 19 minggu. Boleh tak saya minum nescafe, nak sgt minum huhu...

8 Balas

Boleh tapi jangan banyak.. Mcm buang teringin jer.. Kopi tak bagus sebab dia boleh menyebabkan kita kurang darah. Saya dulu even kopi decaf pun doc tak suruh masa 7th month preggy sebab dia detact darah ada turun

Boleh jer. Sbg seorang coffee lover, sy had kan nescafe or Kopi sekali je sehari. Sbb Kalau xminum, xkeruan. Huu. Skrg alhamdulillah dh 37weeks. Xde sangkut gula.

Minum ala kadar je la bagi hilang kempunan tu. Jangan sampai bancuh pekat sangat. Caffein tinggi

boleh je minum tp kalau Ada check up elakkan. sebab coffee bagi kencing Kotor, aritu dh kena.

wslm boleh sis,tp jgn selalu kerap mnum sebab kafein boleh trunkn hb kta..

boleh tp jgn la heavy.. sekadar lpskn rasa teringin n x pekat org kata

sy hari2 minum je takda ape

bole but jgn kerap