Senaman Yoga Buat Ibu Hamil

Salam Ahad semua! Apa khabar? Semoga sihat & ceria hendaknya. Haa, ibu-ibu rajin tak beryoga ketika hamil? Yoga ni bagus tau untuk kesihatan. Jangan ingat ketika hamil tak boleh bersenam. Boleh saja, cuma senaman yang ringan-ringan. Untuk yang baru nak beryoga tetapi taktau posisi yang betul, boleh lihat gambar di bawah. Semoga info ini bermanfaat untuk ibu-ibu semua!

Senaman Yoga Buat Ibu Hamil
46 Balas

now 37week..mmg buat beberapa cara di atas tu... nak tnya boleh? saya tgh mgidam durian dah 3minggu mgidam...boleh ka saya makan, kandungan 37 week...menunggu hari jer ni, xde sejarah kencing manis dan sebagainya...nk mkn 4,5ulas boleh...

Though yoga can be learned thru YT nowadays, i still need someone to monitor me.

Mcm xlarat nak telengkup telentang, huhuhu

👍teringat.. masa mula mommy Hamil dulu

Belum pernah mencuba lagi

👶🏻💪🏻💁🏼‍♀️

Nak kena cari ball la pasni 😁

Katne boleh dpt ball besar tu ye ...???

5y ago

Sports direct atau kedai2 sukan

😍😍😍😍😍😍😍

Boleh try nanti ni..☺