Bf

Salam.. Ade sape2 tau x mcm mana nk bg susu banyak.. Bby asyk nangis xcukup susu..kalau pam pon dapat 2oz je stgh jam.. 😢Susu fomula die xnk minum..

29 Balas

Sis kena try and error. Lain org, lain milkbooster. Yg penting jgn stress dan jgn minum minuman berkafein sbb ni boleh buat susu drop. Boleh juga cuba minum air banyak2 / susu kurma / susu / horlicks / durian / air rebusan longan / lobak putih. Tgk mana yg sesuai dgn sis. Satu lg baby dah berapa bulan? Kalau masih dlm pantang, xperlu kot pam. Fokus on direct feed je

4y ago

Ye betul . Milo pun ada kafien. So elak kn minum milo n minuman bercoklat