Bf

Salam.. Ade sape2 tau x mcm mana nk bg susu banyak.. Bby asyk nangis xcukup susu..kalau pam pon dapat 2oz je stgh jam.. 😢Susu fomula die xnk minum..

29 Balas

Sy try mkn habatussauda y biji2 tu.. alhamdulillah..dpt jugak 4oz stiap Kali pam.sblm ni sikit sgt

Makan sawi Lobak putih dan oat. Ni memang berkesan untuk sy. Especially oat. Pagi breakfast oat

Kalau saya minum air masak,makan kurma,pati delima,memang banyak gila susu nnti

Kalau sy, sy mkn je apa yg buatkn sy happy. Yg penting mnm air msk byk3.

Same lah kite .. saya jangan nak kata 2oz.. 1oz pun kalau dapat tu nasib..

4y ago

Sama sis...sedih

Klw sya, sya minum kopi hitam. Lepas minum je terus air susu bertambah

4y ago

Tpi kena minum selalu lh sis

P famasi Minta ubat tambah Susu rm3 klau area aloq staq la..

4y ago

Xde GAmbaq sebab saya belikan untuk adik saya dia duk gtaw Susu xdok.... Sis p famasi ja nanti dyaowang Akan bagi dia bulat kecik ja ubat saya pun lupa Nama ubat Tu...

Ank sy . Minum fm sbub susu da kering . To pun 4onz

Makan bbur bnyk n.. mnum air panas sllu..