Bf

Salam.. Ade sape2 tau x mcm mana nk bg susu banyak.. Bby asyk nangis xcukup susu..kalau pam pon dapat 2oz je stgh jam.. 😢Susu fomula die xnk minum..

29 Balas

if dalam pantang tak perlu power pumping. and tak perlu pam jugak. pam boleh buat jadi oversupply. focus direct feed anak je. kena faham konsep demand n supply. milkbooster tak membantu sangat pun. ibu jangan stress! makan yg berkhasiat dan happy2. join group happy breastfeeding kt fb.