GDM AND MISCARRIAGE

Salam, ada ke mommy yang usia kandungan da 25 week keatas and ada GDM yang baby miscarriage tiba tiba sbb gula tinggi? Ada juga tak mommy yang tak berjaya control GDM tapi selamat sampai bersalin?

3 Balas

gdm on diet control/insulin/ubat byk je yg berjaya bersalin baby sihat. asalkan kite kawan makan. jgn bedal semua tk igt dunia tu maybe ada possible untuk misscarriage. kalau kawal pun jgn terlalu kawal sampai tk makan. buat mcm biasa je. yg penting positif. if ada symptom terus ke kecemasan.