panadol n sakit kepala

Salam, ada x ibu2 yang tahu.. panadol jenis apa ya yg selamat untuk ibu mengandung... dah xtahan sangat ni bangun tidur pn msih sakit kpla..boleh dikatakan hampir tiap malam sakit kepala?

5 Balas

panadol yg paracetamol ..sy mkn time x tahan sgt sakit kepala,wlpn xde kurang,sekurang2nye bleh la tdo kejap😅 telan sbijik je..

4y ago

kan.. kalau dh xthn sgt mmg tpksa ambik jwbnya. sblm2 ni boleh je tahan sb sakitnya xkuat.. hoo hrni punya xleh thn dh tpksa telan jga😂