Kejut bayi bangun tidur

Salam, ada tips tak nak kejut baby tidu baby kuning, saya nak kejut dia bangun untuk menyusu susah sangat walaupun dah sua & paksa masuk puting dalam mulut

2 Balas

sye selalu kejut kn bgi salam dulu. pgl nama penuh die. lps tu bru cuit pipi die sikit. die dh gosok2 muka nnti bru sua kan puting dkt mulut die. kena buat byk kali sampai die minum .

klu sye bukak bedung dye dlu.. pas tu cuit2 hidung sikit.. pggl2 nme dye..