Bayi 3 bulan tidur sepanjang malam

Kalau dah masuk 3 bulan lebih baby tidur sepanjang malam tak bangun menyusu kena kejut tak?#ingintahu

2 Balas

anak sy pun cm tu start umur 2 bulan lebih.. tdr sepjg mlm.. skrg da 3 bulan lebih.. anak tdr before 8pm / 8.30pm. pukul 12am dgn 4am sy bg anak myusu. kalau anak da bgn sndiri dan nangis minta susu, sy bagi je. nurse kk pun ada pesan, at least spjg mlm tu, bg anak myusu. jgn abaikan. lgpun mbantu menambah berat badan baby.

Biar je diabtidur pn xpe..