Czer hospital kerajaan

Salam ada tak yang trpaksa bersalin c-zer di hospital kerajaan. Layanan macamana ok tak? hari first czer tu kita kena bangun myusukan dan tukar pampers anak nurse tolong kan ke

2 Balas

ikut hos jugak sis. x semua mcm tu. ada yg kita kena buat sendiri. tapi ok je. layanan ok je. kalau buat sndiri tu,mksud Nye mmg nurse xckup tangan.

kalau patient tak ramai, InshaAllah nurse tolong. kalau patient penuh tak menang tangan, kena buat sendiri la