Susu dutch baby

Salam hi, ada tak mommies dalam ni yang anak minum susu dutch baby? Anak saya minum susu dutch baby dulu okay. Now macam berkahak pulak. Nampak dia tak selesa and kerap meragam. Kena tukar susu ke? Baby tak sesuai susu tu? Help! First mom here 😩 anak saya baru sebulan. Thank you 🥺

7 Balas

ank sy minum susu kambing s1,s2, n skrng s3. jarang demam n berhingus tpi mahal n susah cri stok. skrng prgnant ank ke 2. plan nak cri susu harga bajet tpi risau pula.