Susu dutch baby

Ada tak baby korang yang minum susu dutch baby terus berkahak?

3 Balas

anak sy mnum dutch baby jgk tp ada la mcm bunyi kahak.. dia tkde batuk selesema.. da sebulan mnum dutch baby tapi bru jdi dlm smggu ni. sis ada bawak ke klinil tye doc tak ? samada betul ke kahak atau tu bunyi pernafasan dia

1y ago

saya pun macamtu.dah pergi klinik mmg xde ubat sis. kalo selsema and batuk baruk pakai yg spray dekat dlm hidung tu. saya tukar susu dupro baru kahak ilang sis. saya rasa anak saya xcun dgn dutch baby

ha'ah kahak sush nk ilng ada je...tpi berak ngn berat bdn naik...nk tukar lain xthu nk cri susu apa lg 🥲🥲🥲

Sama! Nak tya apa solution awak?