Susu dutch baby

Hi nak tanya siapa baby dia minum susu dutch baby? Okay tak? Berat naik tak?

3 Balas

bg sy,bukan jenis susu shja yg buat berat baby naik,tp juga kualiti tidur baby dan kekerapan penyusuan. 2 anak sy minum lactogen,berat naik cantik setiap bulan. tak ada masalah berat badan.anak ke 3 sy minum dupro pun berat naik juga. sekarang baby sy 4 bulan berat 6.7. masa lahir 2.75kg ja

Baby saya minum berat naik tapi dia selalu kembung perut lepas membuang. Membuang 4 hari sekali. Sekali membuang banyak sangat sampai terkeluar dr diapers. Tak sesuai untuk baby saya even berat badan naik. Kena try and error sis

Baby sy minum dutch baby . Tapi tak sesuai , naik ruam bile first time minum . Lepas tu hari kedua baby memang tolak untuk minum susu dutch baby . Apa2 pun kene try and error . Mungkin sesuai mungkin tidak .