Susu dutch baby

Hi nak tanya siapa baby dia minum susu dutch baby? Okay tak susu tu? And berat baby naik tak?

2 Balas

saya. ok untuk baby sy. lahir 3.3kg, sebulan 3.8kg masa ni mix lg bf & fm. then dari 2 bulan fully fm. 2 bulan 5.4kg, now 3 bulan 6.3kg. tp tak semestinya ok utk baby awk juga tau. fm ni kena try & error. boleh cuba yg murah dulu then kalau semua tak sesuai baru cari yg range harga tinggi sikit.

11mo ago

berak ok. kuning mustard tak keras tak cair. tiap hari/selang sehari berak. tp tak sembelit

pernah try dutch baby.. ok.. berat naik cantik.. tpi baby pulak jeluak byk sgt.. risau tgok bby jeluak byk sy tukar susu.. 😌