Susu dutch baby

Salam hi, ada tak mommies dalam ni yang anak minum susu dutch baby? Anak saya minum susu dutch baby dulu okay. Now macam berkahak pulak. Nampak dia tak selesa and kerap meragam. Kena tukar susu ke? Baby tak sesuai susu tu? Help! First mom here 😩 anak saya baru sebulan. Thank you 🥺

7 Balas

susu fm ni mmg kena try n error awak. ada yg alahan tu dapat detect cpt. dan ada alahan tu dapat detect lambat. saya sendiri 4jnis susu baru try. yg ke4 baru okay. 1st try susu freanleaf - baby minum terus muntah 2nd try susu s26 purple - dah byk pack minum baru jadi batuk berkahak dan boleh dikatakan byk kali juga pergi neb dkt hospital dn klinik. 3rd sy try Dutch baby - byk pack minum baru cirit birit. yg ini mmg terus pergi klinik dn minta doctor advise. doctor soh try rendah lactosa. iaitu enfagrow gentlesea. ni minum okay dgn baby sy.