Susu dutch baby

Salam hi, ada tak mommies dalam ni yang anak minum susu dutch baby? Anak saya minum susu dutch baby dulu okay. Now macam berkahak pulak. Nampak dia tak selesa and kerap meragam. Kena tukar susu ke? Baby tak sesuai susu tu? Help! First mom here 😩 anak saya baru sebulan. Thank you 🥺

7 Balas

sama la dgn anak sy , lepasni nak try bagi susu s26 plk sbb ramai cakap ok

1y ago

Oh yeke ingat anak saya je macam tu. Kahak dia macam kerap and nafas hidung berbunyi 🥺 tula s26 ada survey jugak tapi apa beza gold dengan sma tu eh 😅